Thursday, February 26, 2009

bunyi yang dilihat

baru balik dari melayan Konsert Alam Muzik M. Nasir di Istana Budaya sebentar tadi. best giler! superb!

actually konsert ni start esok 27, 28 Feb & 1 Mac, mlm ni tadi kiranya warm up session la hehehe. org2 terpilih jer leh gi tgk ;) (thanks to my SIL)
tapi tadi emcee dia ckp tickets all sold out. hahaha padan muka korang tak dpt tgk!!! and padan muka redmummy tak dpt pegi kena jaga anak2 hehehhe

berakustik lagu kelate

1 2 3 do re mi apa nak jadi alif ba ta a b c

rasa cam nak berjoget pun ade tadi, sib baik la kat istana budaya, kalo dak sure jadik joget lambak!

Dalam hutan
Ada taman
Dan dalam taman
Ada puterinya
Dalam baju
Ada cinta
Dan dalam cinta
Ada segala-galanya

p/s: dan cinta itu penuh keindahan... kasih dan sayang....

4 comments:

sitekateki | dD said...

hi mr sirman...this time dD TAG abg...hehehehe

Diana-k said...

ADUI...
touching nyer broooo...!!

kuizikel said...

ada redmummy ek dlm cinta..hehehehehehhehe

fuhhhh

MummyMyra said...

aiseyyyyyyyyy...so sweeetttttttttttt...