Tuesday, August 18, 2009

Project Alpha

nantikan kemunculan Project Alpha in Astro featuring me & jojo

huhuhuhu korang jgn jelesss :P





no la, just kidding. actually featuring...


me & redmummy

p/s: me jadik pak pacak jer :(

11 comments:

Munirah Abd said...

jadi pak pacak pun dapat bergambar ngan jojo..
ari tu nampak jojo kat damas speechless terus..sbb kagum kecantikkannya!! :D

zool said...

Semoga redmummy menang..

kenwooi said...

when i read the first line.. i really thought you're going on Astro! lol.. =P

kenwooi.com

Venomancer said...

Ye la, jojo tu memang cantik. Nampak kulit dia tu cerah dan licin berseri. Eceh, macam dalam iklan la pulak. Hahaha!

buragas said...

ishk..ishk..ishk...

JAI said...

Laaa..baruku tahu bro sirman ada blog..hampehhh...halo geng perepat..gua nak link lu punya blog bro..tak bagi gua link gak..uihhhh cantiknyer si jojo..

portal said...

Sori. lari tajuk. just asking about nuffnang. i've found that here is dont hv any shout box, so i shout here.. :)
biasanya berapa hit yg mbolehkan kita di pilih utk diletakkan iklan?. cz blog u ni, rasanya mesti ramai pengunjung, tp xnmpak pun advertisement mcm kt RM. :) just asking. hope u can help me bout it.

portal said...

Ini link blog ku :) http://portalniagaanda.blogspot.com/
ada change ke nak dapat hit banyak? :)

amir said...

Haii ,

Wei sekali pandang laki Red Mummy ni sebiji macam Salleh Yaakop ek.

Cik Su said...

amir: haha..i agree la..salleh yaakop junior..haha

Henry Zackery said...

nak join ?? hehe