Sunday, February 03, 2008

ning baizura's wedding



we got an invitation to go to Ning Baizura's wedding last saturday at matrade (my wife yang dapat invite, aku folow jer la hehehe)

memang macam ala2 kampung la, from the decoration, foods, people etc...


yang paling aku suka, wedding ni very2 tak formal, ko nak makan ke nak minum ke, nak joget lambak ke, nak mengumpat ke, yada yada sukati ko la... sebijik la cam kenduri kawin kat kampung... cuma tak leh hisap rokok jer kat dlm dewan tu, kalo tidak 100% kampung ;)

tapi yg tak best nyer nasik sampai lambat, org dah habih meratah lauk baru nasik sampai... but overall memang best!

for more photos of the wedding go to my lailing blog

5 comments:

sebol said...

patut la mak aku dok cari pinggan dia mana hilang

Umi Mia said...

abang sirman...ngehngehngeh..I dah link ur blog...high 5 skit...

Umi Mia said...

abg sirman...u kena tag...kalau u rajin ada masa buat lah...kalau takder...its ok..its alright...come on sirman fight fight fight....

Joey aka Rizal said...

Wow, best yer dapat gie tgk Ning yer wedding....the setting looks cools

ashterix said...

umi mia, aiseh sory la . sy maleh la nak buat tag2 ni ;)