Saturday, March 22, 2008

random photos from singapore trip

the truth is, aku mmg malas nak update blog ni... so aku upload jer la gbr2 kat singapura ni...


tpt ni nama dia clinic



laju sgt kereta ni, tu yg gambar gegar tu :P



menjerit tak ingat depa ni hahahaha

london cab. kena byr extra 5 dolar rasanya





but among other interesting stuff in singapore, 1 thing i obviously notice that people in here, their dressing very2 the stylo if compare to malaysia baik lelaki atau pompuan and wayyy more sexierrrrr, seksa aku tengok :P
tengok jer yang hehehehee jgn mare ;)

11 comments:

freakmie said...

love some pictures there..macam lawa jer tempat tuh..:)

tentangseseorang said...

wooo dalam banyak2 tuh
gambar keter mahal yang blur. punah harapan ku

Pato & Pearl said...

ahh they just added the wheelchairs at clinic..they didn't have that before. Pictures nicely taken ;)

P

tipahvogue said...

owh, teringin la sangat nak gi singapore!!! ntah bila la hajat kesampaian nih! isk!!!

Konah Tiyut said...

owh yeke orang kat sane stylo mylo... macam besh jer... tempat die pun macam interesting je kan... walaupun jiran kte jer tapi nak gi sane pun susah kan....

Anonymous said...

bos, kak red nye comment masih tak jln even after I've cleared d cache, history, cookies etc. saya nak participate in d survey on d right, yg tanya laki ke pompuan, umur brp tu, tp bila masuk 2nd page yg tanya umur tu, button next sudah ilang la... camne?

myasefia said...

abg sirman, bile nk ngapdet nih. huhu..

one love said...

memang malas... :)

asik2 bukak, gambor2 nie je!

hehehehhehe!

Mrs. Sheikh said...

pak merah..
nape tak apdate??

Redmummy said...

sirman ni mmg malassss nak ngapdettttttttttttt

pdhal dia lagi tycoon blog dr aku!

Hannan said...

bro... ntah biler nak update ni?
dah berlumut berkulat dah ni.. adoiii