Monday, May 05, 2008

orchard road

baru aku perasan dah sebulan lebih aku tak update blog ni... hahaha sorry guys...

skrg ni aku kat singapura, ada training seminggu (read: habihkan duit company!). kali ni aku duk hotel kat orchard road, baru happening. macam semut org lalu lalang depan ni, punyalah ramai org. belom ade sales lagi tu. fyi singapore sales start on 21st may rasanya till end of june kot. tp yg tak besh nyer depa tgh ade renovation along the road ni skrg. nevermind la, aku bukannya nak shopping pun, lain la aiyang aku yang mai, harus haus tapak kasut aku ukur jalan :P



oooo last time aku ade mention yang no free wireless kat sini, sory salah info. actually ada. u just need to call *186 to get a userid & password. if your mobile roaming u'll get sms on that. last time aku tak perasan :P

unfortunately i stay on 18th floor, so no wireless coverage sampai atas ni. terpaksa la melabur kat hotel at S$10 for 4 hours. taper nanti claim cakap nak access office email :P


p/s: later2 sambung, nak layan prison break s3...

8 comments:

vagg said...

kali nih POWER CABLE tertinggal lg ke dak, bang?ekekeke

tentangseseorang said...

litter free tapi ada kertas tepi tong sampah ye?

Mrs. Sheikh said...

akhirnyer encik merah mengapdate

Aeqmal Haji Sulaiman said...

Orchard Road dah tak happening ah skrg...night life kureng...cuba2 gi Mohd Sultan...wooiiii kecoh!!

Umi Mia said...

wah...yer ker sebulan..rasa cam dah 10 tahun bersawang blog nih....hahahaha....

Umi Mia said...
This comment has been removed by the author.
^eMiKo^ said...

prison break tu episode brape? episode br ke? hehe..

ashterix said...

vagg,
kali ni semua ingat. tak tinggal... cuma tertinggal bini & anak jer :(

tentangseseorang,
tu termiss kot ;)

Mrs. Sheikh,
yup. akhirnyaaa

Aeqmal Haji Sulaiman,
later2 aku check out tpt tu...

Umi Mia,
eh sebulan lebih jer la :P

^eMiKo^,
S3E01