Sunday, August 17, 2008

lets have fun

UPDATE 18/08/08

ok got it. wilayah celcom ni ada kat memana ;)
thanks guys!

i'm ready for main course now....

sweet dream A-XX-XX
--------------------------------------------------------------------------------------------

what would u do if someone who barely knows u and u too barely know him, making fun of u?

A. Nothing
B. Just ignore
C. Counter attack
D. None of the above

me, i chose D bcos i think the right thing to do is to have "the fun"? it is very rude of u if u're not playing along with them, right?. so lets have fun.

for appetizer, anybody working with Celcom can give me the home address for this fun maker - 019-316XXXX

ooo by the way, this fun maker is also a Celcom staff.

lets play some balls. shall we...

p/s: apparently he has no balls to meet me face to face. dang! now who's balls i'm going to play with!!!

13 comments:

Heartless Devilish said...

wahh...new task...
huhuhu

Nadh said...

Stakat bubble je lebih kat blog ape curlasssttt kan Sirman kan?

Ade bodek kalau turun ah boleh bebual ape.. Kan Sirman kan?

Ingat mane peh bagos je semua tu. Haprak je lebih! Chet! Pui!

DASAR PENGECUT!!!

vagg said...

wahh..di sini juga??

Anonymous said...

bro sirman

i ve emailed you the details of that owner, dengan yang second no ko mintak tuh...

Anonymous said...

mcm leh agak je sapa....dia itukah?

PUTUBAMBU said...

sib baik aku dah berhenti celcom..

kalau tidak..harus mak red carik aku ni... huhu..

Ms_MER said...

ape kes plak dohh nihh..

Mya said...

utk jawapan kpd soalan itu.. sy memilih jawapan B. dan sorrylah sy nak berborak lg dgn dia pastu.

abg sirman, sy mengambil kesempatan ini utk mengucapkan terima kasih sbb tlh membantu sy meletakkan iklan2 nuffnang itu. insyaAllah, sesuatu for u yer.. :)

Umi Mia said...

ha tu dia..........dah dapat dah tau dah sape yer....u pun terkena yer sirman...ermmm....payah..payah....

Red Diva said...

if orang dah buat jahat ngan kiter.. elok ler berganda2 kiter buat jahat ngan dia.. buat per memendam perasaan.. it doesn’t mean that kita serupa ngan dia.. tapi it just a way to teach them a lesson.. sebabnya buat per kiter nak respect orang.. kalo orang tuuh kurang hajar ngan kiter.. but hey.. do it in style!!!

:)


*******

sirman,

ayat yang kat atas ni adalah owner of that unit and that phone no, he sent that comment in my blog :)

so apa kata....

alah u paham ai paham je lah kan?

....pulang paku buah keras lah :)

hikss....

Red Diva said...

Sirman,

Ai just got another msg from xxxx

'Oh mamat tuh? Dia memang asshole dalam opis, mana ada orang sekutu dengan dia dlm opis, pangai jantan x de ball tu memang btollah'


The more u keep this entry on the top the more info u will get...

First question I wanted to ask him, IF..IFlah kan ai jumpa dia 'apa masalah ko dengan sirman?? Kalau x dengan red diva'

I knw one day one time, we will split that question into his noball face!!

Kami terima engko jadi kawan kami,tiba2 engkau tikam kami suami isteri. Berbudi kepalang ajar!!!!

Zana S said...

adeh... kesiannya yang kena tempias.. kenapa la jadi gini eh. PHD sungguh manusia ni..

Anonymous said...

Sirman,

Any issue of any mobile numbers, pls let me know, and I can assist you on that especially lalats yg kacau kak red...

For intro, i am zai, working as Network planner for Celcom.

you may reach me : 0133998902. TQ