Friday, October 19, 2007

happy birthday to me

thanks for all the wishes... doakan saya supaya panjang umur, dimurahkan rezeki & as well as yg macam my mem doakan... amin ;)

on the other hand, ticket is ready now for me to fly again...

where to? to update later...
bz tahap cipan ni!

5 comments:

RedWGG said...

happy birthday en sirman...
kem salam kat mat salleh yg encem lagi bujang di sinun yea..

btw,
adam says..tks uncle for duit raya!

Anonymous said...

hepi besday to big boss redmummy :-) wish u all the best and got a wonderful memory time wit ur lovely family!

From me ayu -silent readers redmummy
p/s: go 4 holiday ah...ole2 jgn lupa ek! hehhehehhe

sebol said...

Aku dah wish untuk ko kat blog aku

singautara said...

Hepi besdey, semoga murah rezeki sihat selalu....
aku tau hang nak pi mana?
maciam biasa aku nak kirim brg naaaa
kekekekekekek......

Lily.Lulu. said...

walaupun dah wish kat blog mummy, masih nak wish happy birthday to sirman !!!

:)

muat x baju tuh ??
sorry hadiah x seberapa dari kite