Sunday, October 21, 2007

hollywood

alang2 dah sampai LA ni, rugila kalau tak singgah hollywood kan...
let the photos tell what happening here :)

jalan straight masuk dlm leh nampak tulisan hollywood yg besar tu

zooommmmm... sorry kabur. my camera lense tak cukup panjang :P

Hollywood Blvd streets view



ade org buat breakdance show tu yg ramai org tgk. mamat punk tu pun layan breakdance hehehee

museums



this is for abang

this is for gegirl

this is for mummy. eh bukan! mummy punya ade yang lain :P




ada a few spots still kosong, ade sesapa nak try buh nama dia leh la try :P


ha this for mummy ;)

happening gila kat hollywood blvd tu, tapi bila sorang2 kat sini tak rasa happening langsung :(

dinner pun sorang2 dlm bilik. layan vege pizza

tapi luckily leh webcam. hilang rindu sket :)

p/s: nak tido dah. esok nak bgn pagi kul 5am to catch a flight to Houston.

10 comments:

amran said...

perghhhh best layan dude. enjoy your houston's weather. kalau jumpa tim, tempest, debbie & the gang, kirim salam sama depa :)

Hannan said...

bro... x jumpe ke nama kite kat walk of fame tu? ade... sebelah tom cruise...

Red Mummy said...

lailing

i rasa hannan maksudkan dustbin yang kat tepi2 walk of fame tu lah..

u jumpa x?

Lily.Lulu. said...

bes tuhhhhhhhhh !! sirman jangan lupa ole ole untuk kita ...

:D

hik hik

sayda said...

bestnyer!!

singautara said...

kalo ada rezeki pi lagi kan jgn pi kot LA lak, pi kot NY baru syokkkkkkkkkkkkkkkk.....hehe

Contest said...

shoknya...jeles ni...teringat juga le masa dok kat sana dolu2....huhu....


btw, are you attach with exxon-mobil?

ashterix said...

amran,
insyallah kalo aku pi ke EP site.

laling,
btul la ade nama hannan kat dustbin ni ha... wakakakaa

contest,
nope, the other O&G comnpany ;)

nono said...

best sioooottttttttttt!!!! ade barney tuh! :)

Anonymous said...

best ek dok kat state...kalau kat msia ni estate byk ler..kehkehkeh