Friday, May 09, 2008

bedok

dont play2... ada smoking table sini

time balik dr tpt training aku naik bas ke bedok mrt station. dulu masa aku kerja sini, aku duk kat tanah merah, dekat jer la dgn bedok so selalu la aku makan kat sini. tetiba lak aku teringat satu kedai jual ikan pari bakar. mmg makanan harian aku la dulu. mmg sedap pun!

so sampai jer mrt bedok aku pun jalan la carik kedai tu. dah lebih 6 tahun kot tp aku still ingat la jalan nak ke kedai tu. tapi malangnye, frust giler kedai tu dah tak de. dah tukar kedai jual western food arghhhhhh!!!

mana la pergi kedai tu iskk? kempunan aku...

aku end up makan black pepper chicken...

redmummy.com readers?

gbr2 bawah ni kat orchard

5 comments:

Mrs. Sheikh said...

waaa encik merah berdatinggggg
dgn mak merah :P

syamsulariff.com said...

aku pantang betul la tgk cawan ala2 kopitiam nie..haus air kopi la...

Hannan said...

bikini bro?
bisa diuruskan dong...
tapi ngak bisa ngomong itu ibu merah ...

Redmummy said...

apa yang bikini weii??

bekheng gak budak 2 oghang ni tau

ada je pakatan 18xs kowang kan!!!

Hannan said...

kitorang ni rakan masjid aaaa.....