Saturday, November 24, 2007

halal

so far aku dah jumpa a few halal places for makan2 yg at least not so far from my hotel. not so far tu dlm 30min to 1hour drive gak la. yahoooo macam2 ada dr chinese, indian, middle east etc... the taste boleh la tahan... alhamdulillah janji kenyang :)





ni kalau aku rajin nak masak leh la beli sini
tapi they serve the portion mak datuk bapak gajah punya banyak, normally leh abih kan half of it jek. kalau la aku leh abihkan all the food yg they served, balik nanti sure lailing tak kenal aku lak nanti ;P

lailing kat klia: do u see my husband? look like you, handsome like you but a bit slimmer?

p/s: the weather getting colder and colder. dang!

4 comments:

singautara said...

weiii, kedai BISMILLAH tuh aku pi dulu, then katoppp plak, ada renoveta ka apa tah...then pi China King Halal Restaurant...hehe

amran said...

portion food depa memang mak bapak gajah saja yang makan...tapi aku telan juga sampai habis, tuh balik memboyot jek.

Hannan said...

biasa la tu bro,
dok negara orang2 besar ni..
kite pon lama2 jadi besar la jugak...
hahahaha....
I'm one if the victim!

gossip girl said...

besar cam mana pu u looks cool..