Sunday, November 04, 2007

downtown

downtown, houston is a business district where all the major companies located. this is where my office is. the best thing is most of the buildings here are connected to each others with underground pedestrian walk tunnels and skywalks, but not the best thing is it turn to be ghost town during the weekend, so quiet with only a few people walking around (boleh bilang dgn jari) with all shops are close even the malls are also close :( tapi weekdays jangan cakap la, busy & jem giler!








tak kesempatan nak usha tpt ni ada apa. lenkali la...

p/s: yahoooo dah dapat keta :) makin panjang la langkah hehehe tapi ni tgh dok familiar kan dgn lefthanded drive...

2 comments:

Contest said...

....jealous....jealous.....
jealousnya...............saya..........

Lily.Lulu. said...

langit yang biru
bangunan yang tinggi2
ada sejarah lagi

bess lorrr ..

p/s: sirman, kalau ada barang pink dan cantik jangan lupa beli untuk kite tau ..

kata keta dah dapat .. jejalan laaa survey ape lagi :P