Monday, November 05, 2007

rempit

bila dah ada keta ni langkah pun panjang la sket hehehhe. so semalam aku pun pegi la meronda2 dekat2 area hotel aku ni (lom biasa dgn jalan & lefthand drive so suspen la sket nak gi jauh2, kang sesat la pulak smpai las vegas hehehehehe), sekali ternampak la org ramai dok gi tpt ni. ape lagi aku pun join la.

rupa2 nya ade motor shows... cool

ni bukan show dia, ni semua motor visitors... peh dasat2...

ha ni baru motor shows dia... korang layan gambar jer la...

pastu petang2 sket dema buat stunt shows lak... merempittttttttt



tapi dlm byk2 motor tu, aku rasa ni yg paling cooooooooool sekali ;P

nak tgk video stunts tu gi my youtube tapi dpt upload 2 videos jer, lagi 3 failed. bengong la youtube!

p/s: hari ni nak pi survey jalan gi opis lak...

6 comments:

Abu Mu'aaz said...

errrr... snap la gambar kereta jugak :D

wassalam.

sebol said...

masih ketinggalan rupanya mat rempit tempatan

amran said...

apa lagi dah ada kereta...tarussss shopping san marcos laa...hehehe.

Lily.Lulu. said...

bes woooooooooooooo !!!
kewl ...

alangkah lagi bess kalau kite ada kat situ .. musti enjoy tangkap gambo ..

singautara said...

pi san macross jgn lupa bawak pasport, kang bila nak swip credit card depa nak tgk nama kat pasport tuh...kang depa cakap hang pelarian mexico plakkk...hehe

erkkkk, hang sambaq keta apa? pontiac 2 pintu ka?...hehe

ashterix said...

abu muaz,
gbr keta p&c :P

sebol,
sini depa rempit semua motor besar2, kapcai tak jumpa langsung.

ly,
mai la :)

amran/singa,
aku tgk google maps cam jauh jer san marcos tu...