Sunday, November 11, 2007

Houston, we have a problem


i just came back from a trip to Houston Space Center. thanks to google maps even though it took an hour to get there (ntah kemana2 aku sesat hahaha)


inside the center
best giler naik mende ni ;P
Star Wars space ship pun ada

1st malaysian spaceflight participant or whatever they want to call it, bangga gak la ada gambar Dr Sheikh Muzaffar kat sini.

lupa la apa nama rockets ni


this is the real mission control center

this is where all the astronauts and other nuts or nerds do their trainings

bapak besar rockets ni


and this is me. 2nd malaysian spaceflight participant
nah... just kidding hehehehe


p/s: hopefully by next week i can get the gps navigator, tak ler sesat barat ;P

6 comments:

amran said...

aku teka hang sure sesat dekat houston the loop/ring tuh kot? mesti termiss junction lepas terus pergi mana2 ntah. kalau betul, kena belanja aku makan...hehehe.

Lily.Lulu. said...

heheheh .. bess nyeeeee !!!
sirman tangkap gambo banyak2 lagi ..

alang2 berjalan kan
:D

singautara said...

hang tak namapak ka aku conteng tulisan 'singa was here' kat rocket saturn tuh (gambaq 2nd last). sure dah ada oghang padam tulisan aku tuh...kekekekekeke.

aku dulu tak sesat, teruih jumpa pekan kecik then jumpa laaa NASA tuh belah kanan dekat traffic light.

ashterix said...

amran,
aah, ntah mana2 interstate freeway aku masuk. pastu kat town dia tu pun lagi satu bala... signboard dia kejap ade kejap takde!

ly,
gbr byk tangkap hehehe. sy suka amik gbr.

singa,
aku yg padam hahahahha

Hannan said...

bro, bawak balik roket sebijik..
pastu letak karbaid banyak2,
buat bunga api time new year nanti
sure gempaq giler!

Anonymous said...

Tak jumpe mlayu ke kat H-town? Depa lepak kat north ramai.
merli@yahoo.com