Saturday, December 08, 2007

dinner@aquarium


baru lepas balik dinner kat Aquarium. korang nengok gambar jer la ek ;)

grill shrimp

lobster

sambil menjamu mata tgk hidupan laut


kelakar la ikan ni, jeling kat aku pulak


kuda kepang ;P

ikan jerung

ni macam ikan dbkl jek. ye ke?

jerung gergaji

shrimp & lobster tu fresh, tangkap direct dari aquarium tuh ;P
kira nasib baik la aku tak order ikan jerung tuh, kalo tidak sure kelam kabut depa nak tangkap!

8 comments:

Red Mummy said...

ms kat kl x de le pulak nak bwk anak bini pi mkn tpt2 cenggini kan..

ashterix said...

kl mander aquarium :P
kat klcc tu ape nama dia? nanti kita gi ek :)

mnajem said...

ni kat mana ni?
kat KLCC tu Aquaria.

abah said...

susah2.. makan je ikan bakar kat jln belamy tuh.. :D

Contest said...

alamak abah oiii...jgn sebut2 ikan bakar jalan bellamy..favorite gua tu...ayooo...

ni sah2 kena pi sana ni.... ayaq lioq dah kuar ..

my fav stall is the last one frm the mosque....sambal power giler...

'-D

Rickywan said...

sirman..kan dah kene sound dgn kak red tu...hahaha,,,nanti bungkus sikit bwk balik tuk kak red...kita tau...

Lily.Lulu. said...

telan air liur jek laa
uhuhuhu
:P

pian said...

uiskkk...bungkus 3!!..