Monday, December 03, 2007

sunday

lepas abis buat laundry, aku pecut pegi Katy Mills lepak ngan budak2 malaysia tu... 4 of them dah nak balik next thursday, so last kopek nyer shopping la ni...

beli magnets ni buat souvenir utk member2 kat mesia nun :)

pastu gi lunch. carik kedai ni sket nyer susah, dkt kul 4pm baru jumpa

nasi briyani

then sorang tu nak gi beli laptop lak, singgah la pulak kat fry's electronic. bapak besar kedai ni. cheap2 fujitsu laptop usd799 only ma... dpt free printer lak tu.

before balik singgah sini lak tapau our dinner

chicken wings


sedapppp... alhamdulillah.

12 comments:

Contest said...

eh mr ashterix...boleh kirim tak..? i collect those fridge magnets and sovenir plates..

boleh tolong belikan tak sebijik magnet houston (or texas) and sebijik plate houston (or texas) for me..? nanti saya bayar, tapi jgn beli mahal2 yek...budget not more than RM50 gitu....kalau ada lagi murah, lagi bagus....

Thanks a bundle, in advance!

'-D

Abu Mu'aaz said...

contest ni ada kaitan dgn singa ka? ;-)

Kings Chicken tu kiteorg pun pernah sesat jugak... mula2 pi tu dgn budak2 Petronas, bila try nak pi sendiri, tu yg sesat tu ;-)

dah try briyani kat masjid tu? aku rasa yg tu lg sedap ;-)

wassalam.

Lily.Lulu. said...

ohooo .. magnet tuh menarik la sirman

tapi chicken wings tuh lagi enak

singautara said...

magnet aku jgn lupa weiii...hehe

akhirnya pi jugak China King Restaurant tuh yeee...dulu belasah ayam goreng tuh, yg beshhnya sayur dia layu siotsss....

Contest said...

singa? singa mana, muaaazzz?

ntah lah ...rasa2nya tak de sedara/kawan yg bernama singa....

berkait sbb dua2 kami suka magnet kooootttt..........

ashterix said...

contest,
magnet boleh la, plate2 ni leceh la aku nak bwk balik.

singa,
hang kan dah ade magnet sini :P

Abu Mu'aaz,
ni la kedai briyani yg kat masjid tu.

ashterix said...

ly,
chicken wings tu mmg sedap. ade lagi simpan ni :)

Contest said...

okaylah...magnet pun magnet la...


(((tapi kalau rasa2 blh selit sekeping sovenir plate celah2 sweatshirt houston texans tu, would appreciate it much...tapi kalau tak boleh, takpa, no worries..)))

nanti saya bayar handling costnya untuk fridge magnet tu....tq!

gossip girl said...

just love ur blog cos less photo of you hardly put your photo..

soo..cool..

gossip girl said...

just love ur blog cos less photo of you hardly put your photo..

soo..cool..

singautara said...

sapo lak contest nih, kang aku ngaummmm kang...hehe
tapi memandang kan hang suka magnet so takpa tak jadi ngaummm...hehe

aku nak gak magnet tuh weiiii...cari san antonio kaaa buat aku...hehe

erkkk, kedai briyani yg mana satu nih wei? tepi masjid? setahu aku china king restaurant tuh jauh dari masjid. conpius jap. :)

Contest said...

hello singa...jgn lah maare...kita kan sama2 peminat magnet...heheh..

hang tu dah selalu ronda houston, wat pe lagi magnet houston/san antonio/texas/whatever....?

carilah magnet michigan ke? tempat ku bercanda...hehe...

'-D