Thursday, January 03, 2008

Gegirl's kindie...




Sebab 2 anak sekolah serentak, aku ngan sirman terpaksa berasingan di dua tempat. At first memang pepagi at 730 kita dah ada kat sekolah agama abang, but around 820am, gegirl kena pi sekolah dia dah.


Takkan la dia nak pi ngan mak dia kan kan kan.. bertuah la kalo dia nak aku temankan. Being daddy's girl, daddy dia la yang pi menunggu dia kat sekolah yet aku kat sekolah abang. That s y u didnt c me in these photos.


tapi bestnya kat sekolah agama abang ada canteen, sementara recess abang at 845am, aku bedal ns lemak n teh tarik kat kantin sekolah dia. sodap!


sirman buat hapa...sirman nganyam ketupat ngan apak2 merangkap neighbours VA. Abang can leave early on his first day at sekolah agama, before gegirl abih kelas, sirman lari pi ngamik aku n abang lak. sib baik lah sekolah memasing bih kurang in 1 area. kalo sorang kat hulu and hilir, harus kena bwk 2 keter kuor.

We got home at 1030am, takde masa aku nak rehat, terus sinsing lengan dok dapur memasak.

Penat lom rasa lagi ni..

tunggu next entry, tau le hazab penatnya camne.

camne leh terlepas lak tayar mamat ni, turn x abih ke bang...

3 comments:

Mrs. Sheikh said...

uikss...
betul la kak red..
anak pompuan selalu manja dgn abahnyer..cam sy..
anak laki dgn maknyer..mcm adik sy ler...

lagipun gegirl rindu daddy dia laa..takkan jeles kot..kekekekek

Ziana said...

saya baca pon dha penat kak..
kejo sane..
kejo sini..

sebaik sirman dah balik..
leh laa sorg sane sorg sini..

tp sronok kan??
:)

okidokisan said...

mmg penat giler..
jd driver, jd pak guard,

bab tnggu ni yg wat letih gilos..