Wednesday, January 23, 2008

Miss my blog...



i miss my blog...

aku sangat gatal la tangan nak update blog ku itu

tapi tangan yg satu lg x bagi

dia katup blog aku sampai dia bagi bukak balik, katanya blog aku over the berat n process menggodek masih tidak habis sepenuhnya.

sambil dia menggodek blog ku itu, dia buat clean up on my pc. abih segala carca marba dia buang.

accidently deleted my **** collection!

uuuuuuuu!!! i need back. i nak malam ni gak yer....


hangin ler ni...

4 comments:

MNN said...

he he.. :).. cepat sirman!! cepat buat housekeeping!! red dah merengek dah tuuhh... :)

cHiQuE CoMeL said...

hmmm chik pun manjang gatal tangan nak bukak blog kak red nih... kasik cepat sket sirman ek :)

Shah said...

Terkejut gak tetiba blog mak merah jadi private pulak. Siang tadi ok je. Sik baik Bear terfikir nak check kat blog Sirman ni... Pening kepala la Sirman nak betulkan tu...

Ms_MER said...

kool ler kakred, satg sirman godek balik nooo