Sunday, January 20, 2008

the new me!


i've made a really drastic move to shave my head...



macho dak? jangan gelak woiiii!!!

11 comments:

Shamrul said...

biar betui leh?

amran said...

serius wa caya sama lu !!

singautara said...

kekekekkkekeke....ingatkan nak pi mekah?...hehe

AKU said...

Bro..dh macam castello... ~ mcm balik haji pun ade... :)

Hannan said...

memang sussspeekk aaa..
bole jadi bapak ayam ni..
settt.... jom dangdut!

Red Mummy said...

oi nan

ko ingat tak kasut tinggi akak yang kaler merah ke itam yang kita jumpa ms kat klcc, beli barang2 kat cold storage tu?

ingat tak?

kasut tu dah lama gak x jumpa ko, specially tang heelnya tu.

Ziana said...

hahahaha...
habis ar ko nan..

kasot merah n itam dah miss same awak!
:)

Hannan said...

sket pon x ingat? yang FELDA kasi kat mangsa banjir tu ke?

Red Mummy said...

ziana - tunggu budak senan tu balik kl nanti, tau la aku seligi dia! sampai ke felda perginya nanti.

capik said...

uiks, bro sirman nih nak thaipusam ke? hehehe

Fahmie said...

Welcome to the Shining Things Club! You got nickname 'Shining Gates'! Gegegege.... Jangan tak tumbuh rambut sudah.

Shining Regards,
Shining Jobs