Thursday, January 03, 2008

Shoes collection...

Sejak aku cuti, nan ado koleksi kasut collections keluar kan...So ganti la ngan kasut2 baru Sirman.


Timberland - dia borong 4 pasang sekaligus. Quite cheap la beli kat sana, kat sini pun dia beli lam 4,5 ratus sepasang. so berbaloi la. 6 taun x yah beli kasut baru bley? Jeles aku.


Kasut aku sejibik pun x de, kang salah size, nangis je kena bg orang. so no shoes from Texas for me.





6 comments:

MNN said...

ler patut ler senyap sunyi.. ingat dah tido awal.. pehtu gi antor anak gi sekolah..rope2nya kena block... ;/ hmmmm gua jadik reader blog sirman plak.. he he.. ;)

cepotet said...

kak red, camne leh kena block tu? dema dengki kot. hikhik.

apepun, saya tetap akan baca blog akak. meletup!

mrs.sheikh said...

akak
lain kali bekalkan tali ukur
tapak kaki..senang..:)

Ezzudden said...

kasut2 tkde lelong2 ke?...hahahaha...

Ziana said...

wahhh
byk kasot..
mmg 6thn xyah beli
:)

haa kak..
lenkali bawak tali..
tau laa size
hehehehe

Red Mummy said...

bwk pun kang dia beli kasut yg bukan taste aku x guna gak

anw

jaga2 blog korang, arini je aku dengo 4 blogs kena block.