Tuesday, January 01, 2008

i'm back home

finally i safely landed KLIA yesterday. no words can describe how happy i am to be with my family again...


wishing all of you happy new year 2008!!!


p/s: citer cuti-cuti texas later2 la aku upload tapi ade ke orang nak baca ek?

5 comments:

Contest said...

welcome home, mr asterix...

seronok tu anak2 gembira menyambut kepulangan bapa....


p/s : ada ke magnet texas saya, mr asterix (tanya ku tersipu2...)

Lily.Lulu. said...

welkam home sirman .. and happy new year !! ;)

flinty.farah said...

welcome home sirman. sy nak bace citer texas. hehehe

Hannan said...

bro, wajib kene citer tu.... pasal strippers semua2 tu... I'll be waiting occay!!! hahhaha... bro, masuk blog i kalau nak menang perfume... walaupon u dah ade bnyk perfume.. hahahahhaa,

ashterix said...

tq all...

contest,
aiseyman, sory bro la lepas tolak2 bagi2 tak cukup lak magnet tu :(

nan,
citer strippers tu nanti ko balik sini kita story2 la :P
citer kat sini mana boleh 18sx kang kena banned lak blog aku ni!